wir trauen uns……..

Genau, wij durven het aan! De combinatie van voetballen en “Schwarz-Rot-Gold”! Daarom hangt vandaag de Schwarz-Rot-Gold vlag aan ons balkon. Natuurlijk wel met een oranje tintje, want je moet toch wat zo zonder Oranje op het #EK2016. Het was bijna de rode Turkse vlag geworden, maar progressief en democratisch als we zijn, vonden we dat momenteel toch een beetje te ver gaan.

Oké, de meeste Holländer hebben dit keer gekozen voor die andere buren, de Belgen, maar wij kiezen voor onze grote, sterke oosterbuur. Wij willen nl. ook eindelijk wel eens weer een keertje het #EK winnen ………….. ;). Voetbal is immers het spel waarbij op het eind Duitsland er met de beker vandoor gaat. Dus wij gaan er voor!

En zoals u ziet, we komen er graag, in het Duitsland van de Torte en de Currywurst. Nergens beter, zo’n taartje en zo’n worst!

Wir grüßen also unsere lieben Freunde in NRW “im Pott” und in Niedersachsen und hoffen heute zum erstenmal mit ihnen zusammen, dass die Mannschaft etwas schönes daraus macht!

Advertenties