herfst

Afgelopen zondag hebben we eindelijk eens weer een heerlijke herfstwandeling gemaakt. Bij Den Dolder. We hebben er wel eens meer gewandeld. We startten bij café De Egelantier. Helaas was het nog gesloten in verband met “puinruimen” na een feest van de avond ervoor. We gingen dus eerst een paar uur op pad, een beetje ten noordoosten van Den Dolder op en rond het terrein van zorginstelling Reinaerde en de Willem Arntsz Hoeve/Altrecht GGZ.
We liepen twee keer twee uur met natuurlijk halverwege een pauze bij onze favoriet café de Egelantier. We kwamen o.a. een flink aantal paddestoelen tegen als gevolg van de afgelopen natte zomer.

Ook bleek de zg. Kunst Rond Den Dolder-route die dag te zijn. In het kunstenaarsverblijf Het Vijfde Seizoen op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve bekeken we een aantal schilderijen.

Ook de gebouwen zelf (rond begin 1900) vonden we zeer de moeite waard. Al met al een leuke, afwisselende wandeling over echte bospaden en -paadjes op een terrein met mooie oude gebouwen.

Advertenties